Min spegelbild

Det var en lång process att skriva min självbiografi och debut Min spegelbild. Under ett års tid var min rutin att efter en timme vila mitt på dagen, att sätta mig framför min laptop och skriva. Jag lyssnade på musik, främst Black metal, men som samtidigt var melodisk och känslosam. Det var då jag kom in i rätt ”feeling”. Jag kunde sitta och skriva i timmar.

Under processen skickade jag kapitel och dokument till en närstående för feedback. Jag justerande, tog bort och la till.

Boken är egenutgiven via Vulkan förlag. Min spegelbild släpptes år 2016.

Efter boksläppet föreläste jag omkring Östergötlands län. Jag förläste bland annat på Norrköpings stadsbibliotek. Jag nådde då ut i medier via Facebook, men främst från en annan blogg, men som idag inte finns kvar.

Efter en föreläsning 2019, skedde en rad olika händelser som gjort att jag gått under jorden. Försvunnit från medier, och som gjort att jag velat ge upp boken många gånger. Boken har legat under is i många år.

Min dröm har alltid varit att nå ut till andra för att hjälpa. Genom min bok kunde jag förmedla hur svårt det kan vara att leva med neuropsykiatriska funktionsnedsättning och psykisk ohälsa.

Det är först år 2022, jag känner ett driv till att fortsätta min resa som författare och föreläsare. Jag har mycket mer att berätta för samhället. Och för dig.

/Vanjavit