Föreläsningar

Jag har ett flertal gånger föreläst om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Främst i olika föreningar, men också inför full publik på Norrköpings stadsbibliotek. Många har sagt att jag lämnar ett stort intryck.
Jag låtsats inte att vara någon annan, utan jag är genuin och berättar öppenhjärtat om mig själv och mitt liv.

Mina föreläsningar är baserade på min självbiografi Min spegelbild.
Men jag anpassar materialet utifrån vilken publik jag kommer stå inför. Jag är ingen expert, men jag har en stor ryggsäck med erfarenheter.

Idag ser dagens samhälle annorlunda ut, med tanke på covid-19. Därför erbjuder jag digitala föreläsningar. Jag erbjuder även rådgivning via Skype.

Att föreläsa är något jag brinner för, och jag önskar att föreläsa igen, både inför föreningar, publikt, men också på olika skolor. Skolor där jag anser att kunskapen om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa behövs främst.

Är du intresserad av att boka mig? Ange då namn och e-postadress i formuläret nedan. Innan du trycker på boka mig, skriv kortfattat vem du är och vad du önskar för typ av föreläsning eller tjänst i rutan Meddelande. Jag återkommer då med mer information och prisförslag.