Många projekt. Sliten

Dagen har känts lång, jag är trött och känner mig lite nere. Jag misstänker att min svacka under eftermiddagen har med att göra att jag har för många projekt och aktiviteter igång samtidigt. Det är det som är så typiskt mig, så fort jag börjar må lite bättre gasar jag i botten till 100 procent, tills jag kraschar igen. Det som bland annat är bra med bloggen är att jag lägger märke till dessa grejer då jag behöver tänka efter vad som egentligen har hänt under dagen. Men det jag gillar med min blogg främst är kommunikation med mina läsare och de bloggar jag själv följer. Att dela med sig av sitt liv och få respons är väldigt givande och värmande.

Mitt mål imorgon är att sätta mig ner och tänka igenom vilka projekt som är viktigast för mig, och vilka aktiviteter jag bör fokusera främst på. Men nu ska jag dricka upp mitt glas med vegansk chockladdryck (gjord på mandel) och sedan släcka lampan och försöka sova.

En tanke på “Många projekt. Sliten”

  1. Ja det är bra att tänka efter vad som känns viktigast och roligast att göra just nu och vad som kan vänta. Jag gör ofta listor på tråkiga saker som måste göras och då är det så skönt att få stryka över det som blir gjort.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: