Jag lever

På en lina. Men jag lever. Från bedömningar på psykakuten, till längre inläggningar. En resulterade att jag behandlades med ECT, men utan att hjälpa. Det har minst sagt varit en jobbig sommar. som jag tänker berätta mer om i kommande inlägg. För jag ska försöka komma igång med att blogga igen. Det var alldeles för länge sedan jag skrev här. Oavsett hur många som läser min blogg eller inte, så är det viktigt för mig att skriva, och inte bara för mig själv.
Jag har egentligen bloggat sedan jag var runt 17 år, men i perioder har mitt psykiska mående varit så svajigt så att jag inte kan hantera mitt liv som det är ens. Därav har jag avslutat många bloggar som jag skapat. Ibland ångrar jag det.
Men turligt nog har jag en gammal export av en blogg jag haft, som jag funderar på att importera här på Nattlyktan, om det finns intresse av att läsa om mitt unga, kaosartade liv förstås.

2 reaktioner till “Jag lever”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: