Modifiering av gravljus, del 2

Det går sakta men säkert framåt. Just nu väntar jag på primern ska torka helt. Sprayade igår eftermiddag. Jag tejpade för de områden där det inte får komma spray med maskeringstejp, tejpen hjälper även till när man ska måla. Primern blir torr fort, men man bör vänta i 24 timmar. Tålamod är inte min starkaste sida, men jag vill att resultat ska bli det bästa, så jag kommer vänta till början av kvällen. Sedan är det dags för det roliga, att måla. Jag kommer börja med ett vitt lager. Ska måla så tunt som möjligt, så det finns en chans att jag målar två lager med vitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: