Suicide Zero och Aldrig Ensam


Fick hem en jättefin present idag från en av mina närmsta.
Ett armband från den ideella organisationen Suicide Zero, pärlor (med instruktioner på hur man gör ett armband där det står Aldrig Ensam på) från den ideella organisationen Aldrig Ensam.
I slutet av detta inlägg kommer jag länka till de båda ideella organisationerna, för er som vill läsa mer om vad de gör och kan hjälpa med.

Att leva med självmordstankar, ibland periodvis men också varje dag, varje sekund, är svårt att hantera. Jag vet. För jag har själv varit där, och är där ibland. Det kommer och går. Tankarna om att avsluta livet, det ständiga lidandet.
Min drivkraft just nu, hållhake är att jag inte vill lämna min familj och vänner i sorg. Jag befinner mig själv just nu i stor sorg, då jag har förlorat en av mina bästa vänner på denna jord. Dallas, som har funnits i mitt liv sedan han var en liten, liten kattunge. Har lämnat denna jord. Sorgen är ibland olidlig. Svår att röra vid. Det är det som får mig att fortsätta att överleva, när självmordstankarna är som starkast.
Jag strävar till att nå den punkt då jag slutar att överleva, och istället börjar leva.
Jag är på väg, bara genom att ha skapat denna blogg. Till en ljusare framtid.
För jag vet att det finns ljus därbortom. För jag har varit där förr. Jag lovar det, till er som kanske i denna stund funderar, eller kanske till och med planerar att ta ditt liv. Livet blir bättre, och du är inte ensam i resan. Be om hjälp.

Länk till Suicide Zero: https://www.suicidezero.se/
Länk till Aldrig Ensam: https://aldrigensam.com/

Till minne av Dallas
Jag kommer aldrig att sluta älska dig

3 reaktioner till “Suicide Zero och Aldrig Ensam”

    1. Dallas var en ragdoll. Jag förstår din sorg också. Den kommer finnas kvar länge, men med tiden blir det kanske lite lättare att hantera sorgen

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: