Dikt kaos


När jag är kreativ finns det inget prydligt, speciellt i början på en dikt. Jag försöker skriva ner bilderna jag har i mitt huvud, istället för att hitta ett flytande språk från första början. Allting är kaos. Men det är precis så det ska vara. För mig är det naturligt, som den konstnärssjäl jag är.

Känner någon igen sig?

2 reaktioner till “Dikt kaos”

  1. Ja precis så blir det bäst, inga tankar om hur det ska vara utan bara skriv ner tankarna och bilderna som dyker upp i huvudet. Så gör jag också, jag har ett block vid sängen, där jag kan skissa upp målningar som jag plötsligt ser när jag ligger vaken och inte kan sova. Ibland skriver jag också ner stödord och meningar som dyker upp.
    Den kreativa hjärnan sätter igång när du minst anar. Det gäller att vara beredd och ta vara på vad den visar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: